2010. március 30., kedd

IV. Ujjerő Boulder Verseny

Hali mindenki!

Múlt hétvégén zajlott a negyedik Ujjerő boulder verseny! Immár a Magyar Kupaforduló 2010-es évének első állomásaként. Szombaton a korcsoportok, vasárnap a nyílt kategóriák méretteték össze tudásukat. Battai szempontból mind a két nap fontos volt, mivel szombaton Smid Peti, Dudás Bence, Dudás Máté és Tőke Ádi indult a koruknak megfelelő kategóriában. Sajnos $Smidi, és a Dudás tesók, neve felett húzták meg a vonalat ami a döntőbe kerülést jelentette. Sebaj legközelebb még keményebben nyomják majd. A "kis" Tőke :) viszont bejutott a döntőbe, és ott higgadt mászással a harmadik helyre elegendő teljesítményt nyújtott. Ezzel a tudattal a szombati későn fekvés, és a vasárnapi korán kelés (az óra visszaállítás miatt) is örömmel zajlott. Vasárnap hatan képviseltük a battai színeket. Kádár Noémi, Hidegh Ivett, Balogh "Drusza" Zsolt, Róth Barni, Jenei "Jenci" Gábor, és jómagam. A versenyzést a csajok kezdték, mi mindannyian a második csoportba lettünk beosztva úgyhogy 2 óra "kényszer" pihenőt kaptunk. Minden csoport egy órát kapott a tíz kunszt teljesítésére. Kijöttek a csajok, bement az első csoport. Ezután 20 perccel kaptuk a jóhírt, hogy mind a két battai leányzó bejutott a döntőbe! :)
Eljött a második csoport ideje. Jenci, és Én is árnyékai voltunk önmagunknak, bezzeg a Barni meg a Drusza úgy aprították a kunsztokat, hogy azóta még a postás is az utca végéről köszön nekik. A döntőbe Barni jutott be az első helyen, Drusza pedig másodikként. :)
Jött a döntő. A csajszik kicsit meglepetten, bár ugyanakkor nyugodtan másztak.
A srácoknák élet, halál harc volt az öt jól megépített úton.
A végelszámolásnál, Ivett a harmadik helyet hozta el!!!
A srácoknál Barni szintúgy harmadik lett, Drusza pedig nagyon komoly versenyzéssel egy hajszállal maradt le az aranyról!!! Sebaj legközelebb mind a ketten kétszer olyan keményen fogják nyomni!!!


Gratulálok minden versenyzőnek! Mindenki remek teljesítményt nyújtott!

Krisz :)

1 megjegyzés:

  1. Drusza 1. ként jutott a döntőbe a pontosítás kedvéért. Gratulálunk mindenkinek

    VálaszTörlés