2009. augusztus 23., vasárnap

Szemezgetések a hétvégéről


Hali mindenki!

Úgy kezdődött az egész, hogy Zsolti mondta, hogy lesz Skindred koncert valami fesztiválon. OK, menjünk le! Kiderült, hogy a fesztivál Nyírbátorban van debrecen alatt, battától laza 260 km-re.
Szombat délben indultunk lefelé, délután 4-re nyugodtan leértünk, és akkor kaptuk az első shokkot. Nyírbátor egy nagyon pici falu nagyon sok öreg lakóval. A fesztivál miatt odautazó kb. 1500-2000 ember, annyira nem zavarja a helyieket, hogy nem tartanak rendkívüli önkormányzati űlést, hanem... A szórólapon (amin a program volt) a polgármester nyilatkozata úgy zárul, hogy örül hogy már HATODIK alkalommal rendezik meg a fesztivált, és meg fog tenni mindent azért, hogy jövőre is itt rendezzék meg a fesztivált. A második shokkot a Subscribe koncert alatt kaptuk. Annyira jól nyomták a srácok, hogy nem is tudom leírni. Harmadik shokk. :) Naná, hogy akkor volt amikor megjelent a néger énekes srác és megmozgatta a helyet. Életem egyik legjobb koncertje volt!!! Jövőre mindenképp megyek, de biztos, hogy több napra!

Szolgálati közlemény!

Pesti tagunk Gulyás "állatvédő, vliágmegmentő" Marianna befogadott egy Bodza nevezetű jófej, okos, szép, pacsit adni tudó kutyust. Ezzel az a baj, hogy Mariannának nem nagyon van ideje foglalkozni a blökivel, ezért gazdit keres neki!!! Akinek kutya kell itt az alkalom!!!

Krisz voltam :)

1 megjegyzés: