2010. július 4., vasárnap

Red Rock Verseny !!!

Hosszú évek után második alkalommal kerül megrendezésre egy igazi országos boulder verseny, aminek a RedRock mászóterem ad otthont. Köszönhetően a tulajdonosváltásnak, egy felkészültebb, kifinomultabb, aktívabb csapat várja a versenyzőket.

A verseny helyszíne: Székesfehérvár, Farkasvermi út 40.

Időpont: 2010. július 17-18.

Versenykiírás: A résztvevőket minden kategóriában 14 kunszttal ajándékozzuk meg minek a teljesítésére 2x45 perc áll a versenyzők rendelkezésére. A „férfi A” illetve a „női A” kategóriában a döntőbe 6 versenyző jut, ahol 4 kunszt várja a versenyzőket, hogy kiderüljön kik az idei RedRock kupa legjobb mászói!

Július 17-én a gyerekeké és a kezdőké a lehetőség, reggel 9-től kezdődik a gyermekek versenye, majd 12-órától a kezdőké. Eredményhirdetés létszámtól függően.

Július 18-án remélhetőleg minél több haladó és profi mászó keresi fel a termünket, nekik 10 órakor startol a verseny.

Nevezés: A verseny napján reggel 8-órától a helyszínen de kérünk minden résztvevőt, hogy előzetesen szándékát jelezze számunkra a gördülékenyebb lebonyolítás érdekében.

Nevezési díj: 2000 Ft

Díjazás: Minden kategóriában az első hat helyezettet oklevéllel díjazzuk, aki pedig felkerül a dobogóra, tárgynyereményt vehet át.

Felhívjuk versenyzőink figyelmét, hogy a verseny nem tartozik a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség által kiírt versenysorozathoz.

Kategóriák:

Nyílt gyermek (8-tól 14-éves korig)

Nyílt férfi A (haladó)

Nyílt férfi B (kezdő)

Nyílt női A (haladó)

Nyílt női B (kezdő)


Minden versenyzőt sok szeretettel várunk egy igazi mászós hétvégén!

Akinek szállásigénye merülne fel, bátran keressen minket, amiben tudunk, segítünk.


Én vasárnap biztos megyek, hívjatok ha velem akartok tartani! :)


Krisz :) (06-30-8237776)

2 megjegyzés: