2009. szeptember 13., vasárnap

Mászás, egy kis sérüléssel.



Hello mindenki!




Történt, úgy hogy szombaton fogtuk magunkat, és átruccantunk ausztriába adlitzgraben-be mászni egy kicsit. A kicsi nem is jó kifejezés, mert én a szombatot végig aludtam a kocsiban, Drusza, meg Komjáti Zoli, meg nemsokmindent mászott. Azért Mr. Pjuinka rendesen ostromolta az Arbitrage-t, de sajna nem jött össze. Vasárnap mindenki ujjult erővel, lelkesedéssel esett neki a falnak. Nagyjából ment is mindenkinek, ami kellett. Délután 4 felé elkezdett esni az eső, úgy döntöttünk hazajövünk.


Pakolás, indulás és ekkor jött a baj! Az S6-os autópályára felhajtásnál a hosszú jobbos kanyarban elkezdett csúszni a kocsi eleje, korrigálás, fékezés de a szalagkorlát egyre közelebb jött. Kézifék, hogy ne a teljes oldala durranjon. Hála Istennek, "csak" az eleje ért oda egy kicsit, és senkinek nem lett semmi baja, de azért a kocsim rondán néz ki. :(
Krisz




3 megjegyzés:

  1. uh mada faka ez mennyire durva mi volt az úttal olaj vagy valami más?

    VálaszTörlés
  2. Hali,

    Abban a kanyarban én is megpördültem egyszer, jó gumikkal, igen kis sebességnél, öt emberrel.
    Ergo lehet, hogy néha tényleg valami olajfolt kerül az aszfaltra. Azóta mindig lépésben veszem a hosszú jobbost. Lehet a sztorikat mesélni minden adlitzi sofőrnek, nehogy egyszer valaki még rosszabbul járjon.
    Jövő szombat 1 napos mászás, GYERTEK!!!
    Minden jót: KMG

    VálaszTörlés