2009. január 29., csütörtök

Világ meghódítása

Hát igen! Felnőtt a klub.
Régen csak a messzi földről ismert bulinkról,Tankcsapdáról voltunk híresek(illetve hírhedtek) és arról,hogy mindig másnaposan mentünk ki sziklára.Most már szerencsére nem így van,persze ezek a tényezők(sörrentés,meg a többi) még mindig megvannak,de szerencsére társult más pozitív dolog is ehhez a társasághoz. Rengeteg színesviccesbeteg és társadalmilag nem elfogadott emberek kerültek hozzánk,és már a célok is távolabbiak,merészebbek,néha hihetetlenebbek.
először is respekt és tisztelet Attilának és Andrisnak,hogy belevágtak Thaiföld meghódításába! Valami azt súgja,hogy miközben ezeket a sorokat írom,ők éppen valami ők éppen valami helyi krimóban Hawaii mintás ingben cserkészik a csodaszép kukisnéniket...!
Sok szerencsét drága barátaim aztán olvassam a blogon a sztorikat ja és cáááá,hhhááá,ssssszááá hánsssziiiii!

Másodszor ami nagyon fontos, hogy mához egy hétre plusz 1 nap és tizenhét óra múlva ami nem tudom mikor lesz,de most legyen szombat délután 18:02 megbeszélés lesz a garázsban!
Témája: Svájc leigázása néven fog futni.
Rendezte:apu anyu
főszereplök: Battai Véreshúszárok
alapsztori: Pár őrült mászó zseni megelégelte a zsúfolt világot április 13-án neki vágott Svájcnak hogy 8b-és boulder kunsztot mászon krescsánóban és csirónikóban!az egyikük egy rendkivül jó képü 20 év körüli Raszta,persze szörnyű körülmények közt meghal,miközben a barátai tevéket paskolgatnak az orrcimpájukkal,hogy mi van azt nem tudom,de biztos hogy jó lesz na!
Szóval azt beszéljük,meg hogy hogyan,kivel,hányan,mivel és legfőbb szempontból mennyiért! akit érdekkel az feltétlen jöjjön el akit nem az próbálja meg elzavarni a rossz időt!
Na pá legyetek jók és rákenról
Feka négger csávó: Zsolti(aki svájcban feldobja a mamuszt)

1 megjegyzés:

  1. a megbeszélés JÖVŐHÉTEN szombaton tartjuk a garázsba! oké Krisz vágod,kajakra nyesed?
    Zsolti

    VálaszTörlés