2010. október 12., kedd

BONYHÁD-BATTA (jótékonysági) IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ

Halihó Népek!

Bottyán Noémi (Bonyhádról, Fritschssssgr "bolond" Robi párja) segítségével és ötletével pár ímél váltás során kiterveltünk egy BONYHÁD-BATTA (jótékonysági) IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓT, melynek célja egyrészt, hogy a két város színes egyéniségű ifjú populációját összecsődítse és tanuljunk egymástól még újabb érdekes és pozitív dolgokat. Másrészt pedig közösségépítés jótékonysági találkozó, belépőt szednénk becsület kassza alapján, amit majd felajánlunk a vörös iszap károsultaknak.
A dátum még képlékeny, NOV. 20. vagy DEC. eleje.
Az eddigi tervezett programok:
SPORT:
-baráti férfi/női focimeccs
-mászás+slackline
-egyéb extrém sport (!!ide mondhatnátok ötleteket, ajánlatokat!!)
KIÁLLÍTÁS:
-fotó (témák: Batta, Bonyhád, ifjúsági "élet", sport, bulik, természet, szóval bármi ami az adott városra jellemző...) (A bonyhádi művház biztosítja a papír alapú fotókhoz a kereteket stb...)
- egyéb képzőművészeti alkotás (festmények (SZIKE), egyéb ajánlatok!!)
ZENE:
- The Big Bunny Hall Swinger Club (SZHB - Viktorék)
- Kikazok (SZHB - Szász Petiék)
- Doxa (Bonyhád)

HELYSZÍN: Bonyhádi gimi és a művház.
SZÁLLÁS: Egyeztetés alatt: vagy gimi tornaterem hálózsákos verzió vagy kollégium.


Szeretném ha sokan eljönnétek, sok lenne az érdeklő, és ha mondanátok egy két ötletet Ti is, amivel jobb lenne ez a találkozó. Úgy hogy csak BÁTRAN!! :)
(Mellesleg a zenekarok önként lépnek fel, tehát a két battai bandának segítenünk kellene támogatót keresni, akik állnák az útiköltséget, szóval ha van erre is ötletetek SZÓLJATOK!!)

Huggi

3 megjegyzés:

  1. No! Pár megjegyzés. :)
    Egyéb extreme sport: Monocikli, gördeszka, vagy ha leesik a hó akkor SNOWBOARD! :D

    És a zenekaros dologba azért ne éljük bele magunkat. Az még nagyon képlékeny. Tény hogy mind a 2 zenekar részéről a szándék megvan. Jó ötletnek látjuk és szívesen mennénk. De azért teljes hangcuccot levinni, kisbuszbérlés stb nem olcsó. Mivel a dátum sem pontos így nem tudjuk pont akkor valaki dolgozik-e ilyenek.
    Szóval tényleg jó lenne ha a zenekaros dolog is összejönne. De ne legyen készpénznek véve hogy igen... :)
    HVV

    VálaszTörlés
  2. tudom mindenki beszéljen a maga nevében...de szerintem Dudás brádázékat is meg lehetne kérdezni,nem akarnak véletlenül koncertezni!
    Zsolti

    VálaszTörlés
  3. Dudás brádáz battai zenekar?
    Mert akkor természetesen.
    Félreértés nehogy essék nem én toltam be magunkat... Engem felkértek én meg megkérdeztem a zenekart. Noémi megkérdezett kire gondolhatnék még és a Kikazok jutott eszembe még mint fiatalsághoz szóló és battai zenekar.
    Beszélek a magam nevében...

    VálaszTörlés