2010. február 24., szerda

Kedves Barátaim,

Egy új rovat indul mától a Blog-on neve:

Hírsarok:

IN MEDIAS RES

-A Hangárban a munkálatok Március 15-én kezdődnek ácsmunkával ami 2 hétig fog tartani. Ezután mi jövünk a táblák felhelyezésével és minden egyéb más munkálatokkal.
-A Boulder Garázs bérleti szerződédét felmondtuk így Március 7-ig el kell bontanunk (az elemek felhasználásra kerülnek a Hangárban).
-Felhívás: Az építéshez és a botáshoz önként jelentkezőket keresünk. Ha nem jössz testi ráhatásos kényszert alkalmazunk.
-A közeljövőben tartunk egy szülői értekezlettel egybekötött nagyszalát (gyűlés). Időpont: A Kikelet Hava (Március) 11. csütörtök 19.00 edzés eleje.

-Az idei Mátrai tábor elmarad. Helyette Rax-ra és Adlitzgaben-re helyezzük át a tábort. A táborozás a Höllentali völgyben lessz ahol a sátrazás megengedett és ingyenes. Főzés gáz zsámolyon. Mosdás kristálytiszta hegyi patakban, de van WC és mosdó is. Időpont: Julius 7-11

-A paklenyicai tábor időpontja: Julius31-Augusztus8

-Húsvétkor tervezünk egy Horváthország-i mászást az Isztrián. Időpont: Április2-6

Kérlek benneteket, hogy részvételi szándékotokat jelezzétek az Attila (Campa mester) vagy Krisz fele - a munkákra is!!!!

Gyarapodjatok

Gyula

3 megjegyzés:

  1. Szívesen megyek segíteni bontani, építeni, április 1-ig még itthon leszek, mondjatok napokat mikor lehet és megyek! Legyetek ott sokan akiket szeretek :D

    VálaszTörlés
  2. mi is nándival!
    PN

    VálaszTörlés
  3. Mikor vagytok ott, kell szerszám is?
    Délután 3-tól ráérek
    Balta.

    VálaszTörlés