2009. június 2., kedd

7vége :)

Halihó!

Most is mint rendesen, kimozdultunk hőn szeretett kis városunkból! Csakhogy most nem mászni mentünk, hanem a Pannónia fesztiválon tettük tiszteletünket. Pontosabban csütörtökön Viki, Csabi Papa, Hektor Vektor Viktor, Pjúlinka Zsolti a béka, és jómagam gyorsan lezúztunk a Tankcsapda koncertre! Nagyon zsír volt esőben, szélben tombolni a régi és új számok tömkelegére.
Pénteken meló után aztán, kicsivel nagyobb csapat kerekedett fel a nagy útra. :)
Megérkezésünk után egyből sátrat állítottunk, amit kb. 20 perc múlva összedöntve találtunk meg, Viktor pedig az előző este felállított sátrát szétvágva találta meg. Ezért úgy döntöttünk, hogy az éjszakát a kocsiban vészeljük át, persze azért a Ska-Pécs, Mystery Gang, Paso koncertek kicsit csillapítottak a felkavart indulatokon.
Szombaton ébredés, és reggeli után elindultunk, hogy akkor igenis jól érezzük magunkat. Mondanom sem kell, hogy természet ősanya megtréfált minket, mivel olyan jégesőt küldött a nyakunkba, hogy mindenki bőrig ázott. Ezek után viszont megfordult a szerencsénk. Találkoztunk Nagy "wakeboard" Gáborral, és meginvitáltattuk magunkat a "VIP" területre és ott vertünk sátrat, és néztük ahogy a wakebord-os, és wakeskate-es srácok hogy zúzzák a kb. 25 méteres medencében a trükköket. Persze nem bírtam magammal és én is kipróbáltam. Kb. tízszer húztak, mind a tíznek esés lett a vége, de nagyon megtetszett úgyhogy ha lesz egy kis szabadidőm kipróbálom kicsit melegebb időben is. :) Este a 30Y, Vad Fruttik, és az Irie Maffia koncerteken károsítottuk a hallószerveinket.
Vasárnap, felraktuk a slackline-t, és hamar megjöttek debreceni barátaink és ők is fellőtek 2 line-t kicsit veszélyes magasságba, de ez meghozta a kedvet meg a tömeget. Voltak olyan percek, hogy legalább 25-30 ember nézte, hogy mentünk oda meg vissza. Mivel rendes srácok vagyunk megengedük a "közönségnek" is hogy kipróbálják magukat, naná hogy a csajoknak azért kicsit lelkesebben magyaráztam. :) Délután a Riddim Colony koncerten csápoltunk, aztán jött a Quimby, BRAINS, aztán levezetésnek a Belga koncerteken lehetett megtalálni minket. Másnap ébredés, irány haza, fürdés, fogmosás, kicsi pihenő, és este 6-től edzés a "kicsiknek".

Egyszóval, rosszul kezdődött, de jól ért véget a fesztivál. Szerintem jövőre is megyünk.
Csákány

Krisz

u.i.: Ha valamire rosszul emlékeztem nyugodtan javítsátok ki.

2 megjegyzés:

  1. Hali valaki tudna abban segíteni, hogy Debrecnben hol lehetne a slackline-t kipróbálni egy kis infóért hálás lennék.
    Előre is köszi
    címem: sammal.ozeki@gmail.com

    VálaszTörlés