2009. február 19., csütörtök

Napi hírek az indexen!

Aki nem reggelizik, korábban kezd szexelni!!

A japán kormány finanszírozta azt a kutatást [1], aminek célja eredetileg a nem kívánt terhességek okainak feltérképezése lett volna, de végül egy meglepő tanulsággal zárult: azok, akik középiskolás korukban kihagyják a reggeli étkezést, hamarabb kezdik a nemi életet. Összesen 1500, 16 és 49 év közötti japán férfi és nő vett részt a felmérésben, aminek az eredménye az volt, hogy aki nem reggelizik, az átlagosan 17,5 éves korában kezdi a szexet, aki viszont igen, az 19,4 éves koráig vár.

Kunio Kitamura, a kutatás vezetője ott látja az összefüggést a két dolog között, hogy aki nem reggelizik, nagyobb eséllyel rendelkezik olyan családi körülményekkel, ahol kevésbé törődnek vele, és nem kap elég figyelmet. Erre utal a kutatásnak az az ereménye is, hogy akinek tinédzser korában rossz volt a kapcsolata az anyjával, átlagosan három évvel korábban szerzi az első szexuális élményét, mint az, aki jóban volt a szüleivel.

Megjegyzések:

Ajánlom még a következő érdekes témákat:
-Aki szereti a piros színt, gyorsabban von gyököt fejben.
-Aki Dosztojevszkíjt olvas messzebre köpi a szotyolahéjat.
-Aki átutalással fizet nem szeret szabadban sz**ni.
-Aki általában bal lábbal lép le az úttestről, az titkon kedveli Uhrin Benedeket.
-Aki nem lép egyszerre, nem lesz pénze vegyszerre...

1 megjegyzés:

  1. Akkoriban még reggeliztem. de japánoknak kicsi a pöcse nem borotválják rendesena a cunnikájukat és buknak a kakipornóra. Na most ha normális szexuális szokásokat vennének fel akkor lehet h nem kéne a reggeli evése és a szex között keresni a kapcsolatot bár kakipornónál nem is olyan rossz ötlet reggelizni rendesen:D

    VálaszTörlés